DIVERSE FUNDERINGAR

VARFÖR ÄR DET ALLTID NÅT FEL…..!?

Nu har jag i flera dagar försökt få in en väderwidget och dessutom lägga in lite länkar till dom bloggar jag gillar på min nya blogg. Allt utan att lyckas särskilt bra!

Det första är faktiskt omöjligt, anledningen är att det faktiskt inte går att göra det om man inte betalar för en företagsanslutning – och det har jag ingen lust med. Det räcker att jag betalar 35:-/månad för att slippa reklam! Så nu blir det inget Ekstaväder!!

Det är mycket vatten NU…..

Det andra har jag dock börjat få till, men jag har inte riktigt fått klart för mig hur det fungerar. För där man ska lägga in länkarna ska man, när man lagt in adressen, också kunna trycka på en knapp för att länken ska aktiveras och finnas på min widget; BLOGGAR jag följer….. Vilket har varit betydligt knepigare att få till, men nu tror jag att jag börjar få lite hum om hur det fungerar. Jag tror att jag först måste gå in på den blogg jag vill ha in på min sida och skriva att jag är en följare där. Sen få det bekräftat och först därefter så kan jag lägga in den på min widget. Eller så kommer den automatiskt…..Vilket jag hoppas på!

Rolle och jag har ju haft lite problem med sjukdomar – eller man kanske ska kalla det ålderskrämpor – men inatt vaknade jag av att vår lilla hund Santos (snart 12 år) oroligt vankade omkring i sängarna. Så vid 5-tiden var jag tvungen att väcka Rolle (som alltid sover tungt och inte vaknar av någonting), för Santos inte bara vankade omkring han skrek till också! Fruktansvärt jobbigt!!

Snart är det nog dags för påskliljorna – den här bilden är från 2018!

Så det slutade med att vi vid 5-tiden försökte få honom att gå ut på tomten ifall han hade magknip, men det ville han inte. Han gillade dock att vi masserade hans spända mage, så vi hoppades att det bara var något tillfälligt magont. Vid 7-tiden fick Rolle med honom ut på en liten kissrunda, men när han kom in igen ville han inte hoppa upp i sängarna. Och när man försökte hjälp honom både morrade och pep han lite. Han hade ont – men var och varför!?

Bilden är från senhösten 2018.

Senare under förmiddagen så gick Rolle den vanliga rundan med Santos och då gjorde han ifrån sig, men han är fortfarande inte bra även om han helt klart är bättre. Han vill dock inte hoppa och har ont. Antingen i magen, i bakstället eller i stjärten. Nu har han dock sovit i soffan hos husse som tittar på TV (vi är lite trötta efter att ha vaknat så tidigt) och sen har han faktiskt ätit lite. Vågar inte ge honom så mycket om det är magen som är problemet. Men han pep till när han hoppade ner från soffan, så vi misstänker att det är nåt fel med bakstället…..Nu har han lagt sig i korgen under skrivbordet, så jag sitter här tills han rör på sig igen!!

SUSIE

En reaktion till “VARFÖR ÄR DET ALLTID NÅT FEL…..!?”

  1. Nej några javascript går det inte att lägga in i widgetarna. Det är lite synd, men det blir alldeles för dyrt. Det får gå ändå. Hoppas att Santos snart mår bättre. Jag pratade med en hundägare igår och hennes hund har fått epilepsi och får flera anfall om dagen. Hemskt tråkigt och hon vet inte vad hon ska göra. Hunden har fått medicin, men det verkar hjälpa dåligt.
    Kram, Ingrid

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s