HYACINTBLOMNING

Dagens bilder är tagna av min gubbe igår kväll när han gick en tur med Santos. Han vet naturligtvis inte att jag har visat dom här hyacinterna tidigare. Han läser inte min blogg…..

Å andra sidan läser han inte någons blogg, han är inte ute på nätet överhuvudtaget. Han gick en kurs för pensionärer för ett antal år sen, men slutade redan efter tre gånger för han gillade inte läraren. Det var en person som absolut inte skulle hållit i kursen, han hade behövt lära sig hur man gör sånt först.  😦

P1020879

Allt enligt Rolle, men han har å andra sidan hållit både kurser, haft elever samt hållit föredrag om mycket avancerade tekniska saker och klarat det med glans. Så han bör ju veta….. Fast ibland tror jag bara att det var så att han tröttnade. Han gillar inte datorer – och om han absolut behöver ha någonting gjort så kommer han till mig. 🙄

P1020880

Gissa om jag har letat efter knasiga saker till honom på nätet! Just nu vill han ha en Nascar-flagga. Men inte vilken som helst; Den ska det typiska svartvita rutmönstret för en målflagga, men sen så ska det finnas nån trevlig reklam på den också. Dessutom ska det vara en liten flagga, lagom att hänga på vår lilla flaggstång utanför dörren där vi nu har en Gotlandsflagga. 😛

P1020881

Vi har sett en när bilarna gick i mål på Martinsville´s racebana, men jag har – ännu – inte hittat nån till salu. Jänkarna brukar annars sälja ALLT, men den här var knepig att hitta. Men jag letar vidare…..

Igår var vi till Visby för Rolles konsultation om sin onda fot. Det visade sig att allt det två läkare här på vårdcentralen sagt och rekommenderat var helt fel! Det var precis tvärt om han skulle göra, så nu hoppas han att det onda till slut ska gå över!!!???

P1020877

Alltså blev det inte ett dugg gjort hemma igår, men vi har pysslat lite idag istället. Rolle t.ex. är ute i garaget just nu och sätter i dom laddade batterierna i våra åkgräsklippare. Jag hade tänkt klippa ”innertomten” och ”förträdgården” idag, men jag tror jag väntar tills i morgon.  Tänker man att man ska göra nåt dagen efter, då kanske det regnar – vilket skulle vara helt otroligt bra! Vi har enormt torrt!! 😡

Vädret har inte varit lika skönt som igår när det var över +20 och gassande sol. Idag har det ”bara” varit +12/16 grader och ingen direkt sol, ganska disigt faktiskt. Fast det är rätt skönt när man ska jobba med att kånka runt stora krukor och planteringskärl….. 😆

SUSIE

Annons

Författare: Susie på Stjärnarve...

Är en infödd Stockholmare som tillsammans med gubbe och hund flyttade till Gotland för16 år sen - vilket vi aldrig har ångrat. Vi hade då ett företag (Ronwill Speedshop) där vi sålde avancerade tillbehör till race-, rally-, sport- och veteranbilar. Alltså samtidigt en hobby och arbete! Vi pensionerade oss för ett antal år sen och nu njuter vi bara av livet!!

3 reaktioner till “HYACINTBLOMNING”

 1. Säga vad man vill men hyacinterna är verkligen läckra! Och regn skulle verkligen behövas. Till och med vi, som normalt har en jätteblöt tomt, har torrt. Jag har faktiskt inte tagit bort löv och annat i rabatterna ännu, låter dom ligga kvar ett tag till för att hålla fukten så länge som möjligt.
  Håller som bäst på att plantera om alla pelargoner (20 st) men tog mig en liten paus 🙂

  Kram Anita

  Gilla

 2. Jag känner igen mej själv i Rolle.. Jag gillar inte datorer jag heller, det bara krånglar men jag är tvungen till att ha dom för verkstan och annan för bokföringen, Ipad går bra till vardags såsom nu, krånglar aldrig.
  Det Rolle inte vet om biilar är nog inte värt att veta, i alla fall äldre bilar med förgasare och fördelare.
  Kul med checkerd flag som Rolle vill ha. Vi har en sådan som sitter på gäststugan och en Svensk på huset här i Paris. Målflaggan är faktiskt en American orginal racing som jag fått av en god vän, dock inget Nas Car märke på den.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Mitt Hem och Trädgård

Interiör och exteriör

OrdOdlaren

Ordbruk och bokstavsskötsel med varierande salladsingredienser.

Glädjekällans Trädgårdsblogg

Trädgård, natur, hund, matlagning, böcker, funderingar m.m. m.m.

Lena i Wales, Spanien, Sverige och lite överallt

Lena Dyche reseledare och guide sedan 30 år. Här delar jag med mig av resetips från Wales, Spanien, Sverige och lite överallt, på ställen jag bott och arbetat i. lenadyche(at)gmail.com

Helena´s Hem & Trädgård

Trädgård, natur, hund, matlagning, böcker, funderingar m.m. m.m.

Tantfrö

En växande känsla av självaktning

Anitas blogg ... De fyra blomsterhaven

En blogg om fyra blomsterhav ... på min fönsterbräda, i mitt uterum, i min trädgård och ... allas vår trädgård

Bloggäventyr med Bosse Lidén

Författare till romanen "Mina fotsteg i ditt hjärta", "Minnen som stannat kvar" och medförfattare till kåseriboken "Skimrande ögonblick - och dagar i grått". Alla tre böckerna går att köpa här på bloggen. Tryck på köp bok/böcker under min header för vidare information. Dessutom finns det 37 st kategorier på bloggsmörgåsbordet. Förhoppningsvis hittar du något som tilltalar dig. Du får väldigt gärna lämna en trevlig kommentar. Tack för besöket. Välkommen tillbaka.

gotlanduppochner

Vi hoppas att du ska trivas med våra ö-inlägg. Oavsett om du bor på ön året runt, kommer hit med jämna mellanrum eller aldrig varit här... Givetvis skulle det varit trevligt om vi kan få dig, som aldrig varit på Gotland, att åka hit för första gången. Vi tror inte du skulle ångra dig. Chansen är betydligt större att du drabbas av samma känslor som Bosse fått varje gång, som vi varit här på semester. Välkomna önskar Bosse och Solveig Lidén!

%d bloggare gillar detta: