”DATOR”-FEL

Visserligen fungerar internetuppkopplingen nu – för det mesta! Men det tar timmar innan routern laddat ner alla mb som behövs. Inte kul!

Men efter mycket letande samt av- och påsättande för att försöka fixa det hela så upptäckte Rolle (han som inte håller på med datorer) att routern var väldigt varm. Sen råkade han vända på den! Och där såg man att den höll på att spricka sönder inifrån!?  Så det var bara att försöka kontakta Telia. Jag började med att göra det över nätet, fungerade inte. Sen gick jag över till telefon, där det blev 45 minuters väntetid. När jag till slut var nummer ett i kön och skulle kopplas upp, då dog linjen. Dom hade kopplat bort mig!

P1010560.JPG

Men jag hittade ett sätt till, att be Telia ringa upp – och det gjorde dom efter bara 10 minuter. Fantastiskt! Men det var som vi trodde, routern har sagt upp sig – det var alltså inget fel på det mobila bredbandet till mig – och förmodligen var det som vi trodde att felet var batteriet. Det har börjat ”jäsa”, så nu är en ny router på väg a´490:-. Det var ingen garanti kvar, vilket inte är så konstigt – routern är sen 2013!

P1010579.JPG

Av den här anledningen kommer jag inte surfa mer innan jag fått den nya routern, men under tiden ska jag ta en massa bilder så nästa inlägg blir fullsmockat!

SUSIE

Annons

Författare: Susie på Stjärnarve...

Är en infödd Stockholmare som tillsammans med gubbe och hund flyttade till Gotland för16 år sen - vilket vi aldrig har ångrat. Vi hade då ett företag (Ronwill Speedshop) där vi sålde avancerade tillbehör till race-, rally-, sport- och veteranbilar. Alltså samtidigt en hobby och arbete! Vi pensionerade oss för ett antal år sen och nu njuter vi bara av livet!!

3 reaktioner till “”DATOR”-FEL”

 1. Telia kan vara lite svåra att få tag i, men jag tycker att man får bra hjälp och service från dem. Hoppas du inte behöver vänta så länge på den där routern.
  Kram, Ingrid

  Gilla

  1. Det fåniga är att dom skulle skicka routern redan igår och sen skulle jag få ett meddelande på mailen att den fanns för avhämtning någonstans när den anlänt hit. Vadå!? Om jag inte kunde gå in på nätet kan jag ju inte få nåt mail!! 👿
   Men som tur är så går fortfarande routern hjälpligt, men den laddar ner så enormt sakta och blir så otroligt varm, så det är bara att hoppas att den fungerar till leveransen kommit. 🙄
   KRAM/Susie

   Gillad av 1 person

 2. Underbart foto. Gillar tänkvärt-texten om dumhet. Saknar inte Telia-kön och att driva med Anita. Oj vad många dumma saker jag/vi sagt till henne. Alltid svarar hon att hon inte förstår frågan. 🙂
  Hoppas du hinner att få den innan veckan är över.
  Kram Bosse

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Mitt Hem och Trädgård

Interiör och exteriör

OrdOdlaren

Ordbruk och bokstavsskötsel med varierande salladsingredienser.

Glädjekällans Trädgårdsblogg

Trädgård, natur, hund, matlagning, böcker, funderingar m.m. m.m.

Lena i Wales, Spanien, Sverige och lite överallt

Lena Dyche reseledare och guide sedan 30 år. Här delar jag med mig av resetips från Wales, Spanien, Sverige och lite överallt, på ställen jag bott och arbetat i. lenadyche(at)gmail.com

Helena´s Hem & Trädgård

Trädgård, natur, hund, matlagning, böcker, funderingar m.m. m.m.

Tantfrö

En växande känsla av självaktning

Anitas blogg ... De fyra blomsterhaven

En blogg om fyra blomsterhav ... på min fönsterbräda, i mitt uterum, i min trädgård och ... allas vår trädgård

Bloggäventyr med Bosse Lidén

Författare till romanen "Mina fotsteg i ditt hjärta", "Minnen som stannat kvar" och medförfattare till kåseriboken "Skimrande ögonblick - och dagar i grått". Alla tre böckerna går att köpa här på bloggen. Tryck på köp bok/böcker under min header för vidare information. Dessutom finns det 37 st kategorier på bloggsmörgåsbordet. Förhoppningsvis hittar du något som tilltalar dig. Du får väldigt gärna lämna en trevlig kommentar. Tack för besöket. Välkommen tillbaka.

gotlanduppochner

Vi hoppas att du ska trivas med våra ö-inlägg. Oavsett om du bor på ön året runt, kommer hit med jämna mellanrum eller aldrig varit här... Givetvis skulle det varit trevligt om vi kan få dig, som aldrig varit på Gotland, att åka hit för första gången. Vi tror inte du skulle ångra dig. Chansen är betydligt större att du drabbas av samma känslor som Bosse fått varje gång, som vi varit här på semester. Välkomna önskar Bosse och Solveig Lidén!

%d bloggare gillar detta: